Nå, men nu kaster jeg mig ud i det, som tusindvis af andre jo også gør for tiden. Det blir kaldt for en blog. Og hvad er så en blog?

Jamen det er vel en slags livsstils online magasin over lige præcis det man har lyst til at den skal indeholde. Det kan være mad, mode, musik, børn osv osv. Hvad skal MIN blog så handle om? Ærligt? Jeg ved det faktisk ikke. Eller, jeg vil jo gerne opdatere om min musik, og de projekter jeg har gang i,  men lige for tiden, er jeg i en rutchebane af de helt store (mere om dette i næste indlæg,som kommer snart). Og jeg har brug for at få sat ord på det. Dele mine tanker. Få respons. Lade mine fingre glide hen over tasterne, og se hvad der kommer ud. Det kan være tungt, sjovt, filosoferende, kreativt, kedeligt, underholdende. Jeg ved det ikke. Men nu kaster jeg mig ud i det. Håber i har lyst til at være med..