Jeg har taget min beslutning. For, om jeg skal være amazone eller silikone pige. Jeg må indrømme, at hvis jeg var min egen veninde ville jeg sige “You go girl” til beslutningen om at bevare arret, være amazonekriger kvinde og ikke få lavet en rekonstruktion. Det ville udefra være TOPsejt og et symbol på at have kæmpet livets vilde bad-ass sørøver kamp! Men virkeligheden er jo bare en anden, når man står og kun har én babs! Det ser jo for fanden mærkeligt og asymmetrisk ud (synes jeg). Og føles underligt. Når man er sammen med en mand, så har han jo 2 hænder og tager fat, og når der kun er ét bryst at gramse på, så føles det lidt ligesom at jonglere med én bold. Det er helt forkert. Det må jeg altså bare sige. Så jeg har besluttet mig. Jeg tager silikone udgaven, og så håber jeg fandenfløjtemig, at de kan lave nogle pæne, NATURLIGE og små bryster, som jo er den model jeg altid har haft og befundet mig bedst med. Jeg skal ikke til at lege Dolly Parton, Linse Kessler eller bare Pam Andersson. Dog er jeg er sygt nysgerrig for at se nogle vellykkede rekonstruerings bryster. Når man googler sig frem, dukker der ikke særligt meget op, og jeg gad vildt godt at se hvordan sådan nogle kan se ud. Jeg har jo nok en lidt gammeldags fordømmende idé om at silikonemeloner er nogle helt runde og hårde kugler. I hvert fald dem jeg fik lov at røre ved engang i start 00’erne i en brandert på jazzhouse 😉

Derudover skal jeg jo have lavet en fake brystvorte. YES! For realz. Den fjernede de sgu også. Dog med stor modstand fra min side- Jeg havde en helt forhandlingsagtig seance med kirurgen om de ikke NOK kunne bevare min elskede mega nice nougatbrune nipple, som har tjent mig så godt i mange år-men nej. Det ville blive noget juks, sagde mine søde kirurgdame Janne. Så hele pivtøjet er væk. Tilbage er der (Bevares, et SUPER pænt, LILLE og smagfuldt lavet) ar. Så det der skal ske er, at jeg skal gå med en ekspander i 3 måneder (Et aggregat der udvider huden og giver plads til silikonedimsen), som skulle være en ret så smertefuld affære. 3 måneder i smerter- øv. Men man må jo lide for den der skønhed- eller hvad det nu bliver! Når silikonen er inde, så laver plastikkirurgen en fake nipple som har samme form som min egen (Der er jo naturligvis INGEN følelse i, man kan ikke amme med den, den har INGEN anden funktion end at se godt ud!), så kommer der gudhjælpemig en TATOVØR, som så tatoverer brystvorten i samme farve som som dens nu “pap” tvillingesøster. Det er sgu da stenet! OG fantastisk! At man kan den slags. Der er mange ting i det her forløb jeg aldrig har tænkt over, men som jeg pludselig skal tage stilling til. Jeg er jo nærmest blevet “brystkræft ekspert” i løbet af et par måneder. Så om en uge skal jeg til møde med Plastikkirurgen på Riget. Forestiller mig at man får et menukort stukket i hånden med modeller, størrelser og former, og så peger man og siger: “Jeg vil gerne bede om disse”. Men sådan foregår det nok ikke helt. We’ll see. Sidder lige nu på en fortovscafé i Berlin i 25 grader.Jeg kan liiige klare det! Mit næste indlæg bliver et Q and A, da jeg får rigtigt mange af de samme spørgsmål. Så har du noget du brænder inde med  af nogen art, så spørg her i kommentarfeltet, så kommer det med næste gang! Auf Wiederschnitzel 🙂

silikone bryster

Her ville det jo nok være nummer 2 der ville være modellen. Men synes sgu stadig mine egne er pænere (nok bare fordi det er mine egne velkendte attributter)

IMG_3057

Fuck off cancer. så stik mig da de plastikpatter, og lad os få det overstået