Den danske kulde fik mig til at tage en skør og hastig beslutning. I forgårs købte jeg en flybillet til Marrakech. Og igår tog jeg afsted.

Sidst jeg var her er kun 2 mdr siden. Og her boede jeg hos et meget sødt ungt par Luc & Sarah  i en RIAD, som havde alt det, jeg lige hvad jeg havde brug for. Smukt sted, fantastisk morgenmad og meget stille og roligt.

Da jeg var her sidst var jeg ret overvældet over serviceniveauet. Sarah tilbød at køre mig rundt til det ene og det andet. Så vi var på udflugt uden for byen i et særligt shoppingområde – kun for kendere.

Sarah er en  meget smuk fransk/marrokansk kvinde, men lagde også hurtigt mærke til hendes alvorlige blik. Tænkte dog ikke videre over det.

Noget af det første jeg gjorde sidste gang, var at vise de søde mennesker i Riad’en,  at jeg havde paryk på, så de ikke blev forskrækkede, når de så mit skaldede fjæs på sol-terrassen.

Da jeg kom hjem til Dk igen, fik jeg efter et par uger, en lang mail fra Sarah. Hun skrev:

 

Kære Louise

Dejligt at møde dig og være vært for dig på dit ophold her i Marrakech. 

Jeg skriver normalt ikke privat til dem der har boet her, men skriver til dig for at sige tak. Jeg var dybt rørt over din energi. 

Fortalte ikke noget om tabet af min mor som stadig er et stort åbent sår. (Brystkræft, fjernelse af bryst, og til sidst “sagens kerne”) 

Priceless var chancen for at bruge tid sammen med dig

Jeg er stadig fyldt med følelser. Det var violent and painfull. Jeg lever hver dag med frygten og samtidig visheden om at det samme sker for mig før eller siden. Og du, Louise, dukkede op, trøstede mig, helede mig og gav mig håb. Udfordrede min frygt, og “vækkede” mig. 

Håber at se dig I Marrakech igen en dag, eller måske endda København. 

Warmly, Sarah

 

Jeg blev meget rørt. Fordi vores skæbnefællesskab er på flere planer. Vi har begge mistet en mor i en alt for tidlig alder. Mit er længere siden, men jeg kender smerten. Altfor godt. Og så denne her forbandede sygdom.

Derfor føltes det også meget rigtigt at tage tilbage til Sarah i Marrakech, da jeg kunne se der var 5 dages hul i kalenderen, inden jeg skal hjem og i studiet, OG København føltes koldere end nogensinde.

Så her sidder jeg. med en næse der allerede er blevet godt kysset af solen, SAMT min første næsten full body wax, som jeg fik i formiddags da jeg ankom. Det var på faktisk tide. Det er ikke kun på hovedet der er piblet hår frem 🙂

Må så bare sige, at liiiige på den måde har jeg ALDRIG fået den før! Efter min waxing blev HELE min krop smurt ind i olie af den gravide waxing dame. Hun brugte særligt lang og grundig tid på min ædlere sommerfugl. Så altså, I Marrakech er der MEGET højt serviceniveau. Og 23 grader. What’s not to like?