Hej alle dejlige mennekser, som synes det er hyggeligt at læse med på mine så skriblerier. Det er jeg sgu lidt beæret over!

Jeg har, som mange af jer nok ved, IKKE været så god til at ligge stille under mit sygdomsforøb. Og det der blandt andet har hjulpet mig igennem, har været min gode gamle ven; musikken.

Den har sgu altid været der i svære tider. Jeg begyndte at skrive mine første sange da jeg var omkring 12-13 år gammel, og havde det rigtigt svært som skilsmissebarn. Og hver gang noget har været meget lykkeligt, eller meget svært, har en god ventil været at gribe guitaren.

Så derfor, TADAAAAAAAAAA, mine damer og herrer; Jeg er aktuel med musik for første gang i hvad der føles som 100 år!

Min nye single kommer på fredag den 9 juni. Det er den sidste nye sang jeg har skrevet, og den handler om at tro på det gode selvom det indimellem kan være svært. Jeg er selv meget glad for resultatet. Til efteråret kommer der en hel EP, og det er det første jeg udgiver på dansk.

Tjek min første v-log her, hvor jeg giver en lille akustisk smagsprøve direkte fra en bjergtop i Toscana. Ciao og god weekend <3