I forgårs lagde jeg et billede op. En mail jeg havde fået. Af en mand.

I den stod “ FIk du kraft af at kneppe alle i din musikbranche?”.

Jeg gik ind på hans profil, og fandt ud af at det ikke er første gang jeg hører fra denne mand.

Jeg laver et program på radio 24syv om natten der hedder “NATTEVAGTEN”. Det er et program hvor lytterne selv kan ringe ind og deltage. De kan også sms’e, og beskederne kommer direkte ind på en skærm til mig, og så er det meningen jeg kan læse dem op. Der kommer tit trælse beskeder. der kommer også sjove og opmuntrende beskeder. Men stort set hver nat er der minimum 2-3 lyttere der spammer med lede beskeder.

En nat var det dog særligt slemt.

ET særligt nummer blev ved med at skrive om min kræftsygdom. Han stavede det godt nok “Kraft”. Kraftluder. Cancerluder. “Jeg gad ikke kneppe en kvinde uden bryster”. Fuck dig cancerluder.

Og den sidste “Jeg håber du dør af kraft”.

Det var naturligvis meget foruroligende og forstyrrende. Da jeg sad og også lavede et radioprogram live samtidig.

Men, som mange andre ting i livet slog jeg det hen, og tænkte at det var en del af jobbet.

Nogle uger efter sender min kollega Julie Ruggaard så en allemail ud til os andre nattevagter. Hun har fået de samme beskeder af denne mand. “Cancerluder”. og mange andre ubehageligheder. Hun var rystet.  Han troede hun var mig.

Hun tog screenshots af de ubehagelige beskeder, og vores chef gjorde en undtagelse og blokerede ham fra sms tjenesten.

VI fik dog hans fulde navn.

Da jeg fik beskeden forleden syntes jeg han skulle udstilles. Dog uden navn. Og der gik faktisk også en dags tid før det gik op for mig, at han er een og samme person. Men hvad gør man? Politianmelder man? Tier ham ihjel?

Kan en mand der skriver SÅ grove ting, finde på at gøre noget ved een i virkeligheden? Eller ved en anden?

Jeg synes det er svært. Jeg er egentligt ikke bange for om han gør mig noget. Jeg er født med en slags frygtløs tilgang til livet. Men jeg føler også jeg har et ansvar.

Så hvad ville I gøre? Den særlige trussel har jeg desværre ikke taget et screenshot af. Men den brændte sig fast i min hukommelse. Fordi. Det er den mest sindssyge besked jeg nogensinde har fået.