Jeg får simpelthen så mange mails om hvilke cbd dråber jeg tager. Og hvor jeg køber dem. Jeg forstår godt forvirringen, for det er jo en seriøs jungle. Har efter mange lange overvejelser besluttet, at jeg gerne vil hjælpe og dele et link til mit favorit produkt.

Jeg er selv blevet rigtig glad for cbd. Jeg bruger det mod angst. 3 dråber, 3 gange dagligt under tungen. Og jeg kan ikke undvære dråberne mere. De har været min redning. De har de gjort at jeg er trappet ud af mine lykkepiller. Hvilket er godt. Er blevet totalt grådlabil og grinelabil (findes det ord egentligt?). Men jeg elsker det. At kunne mærke mine følelser igen. Så derfor. CBD rocks!

Og der er jo et hav af andre ting Cbdolie er godt for. Det hele har jeg dog ikke sat mig ind i.

Jeg har testet en masse forskellige mærker. For jeg vil ikke anbefale noget jeg ikke kan st å inde for. Og det mærke jeg endte med at blive glad for er ikke alene meget rent. Det er også lovligt. Og det er jo rart, så man ikke skal gå og føle sig som kriminel.

Olien jeg bruger hedder Premium vitality drops. Det er 5% cdb. Man kan også få stærkere produkter på hjemmesiden, hvis man har behov.

Hjemmesiden findes her https://qvgroup.com/register-now/

Du skal registreres på siden for at kunne købe, og jeg har gjort så du får rabat hvis du bruger koden : LHDK.  Man vil også kunne finde en masse tilfredse kunde anmeldelser derinde.

Pøj med det folks

PS: CBD bliver man IKKE skæv af. Man kan godt køre bil. EN flaske varer ca en måned hvis man tager som anvist. Man opbevarer den mellem 5-25 grader (så stuetemperatur er fint). Den kan holde sig 3 mdr som åbnet og 2 år som uåbnet. Jeg bruger ca 300 kr pr måned, med den dosis jeg tager. Selvtak 😉

 

Sådan her registrerer du dig.